krävande dag

har gjort uppskrivning idag på körkort behörighet - B. gick kanoners! vart godkänd så nu är det bara uppkörningen kvar! :D

ska snart ut och rida både P & L. blir nog gräsbanan för båda! sitter och kollar lite storhästar. och jag har fått lite svag hand för alla Camaro M avkommor. så fina!




Lite News har jag också hittat. lägger upp några.
Ridbyxor. Sarm hippique 

resten är Modern horse  .




Snabb Frågor:

Kan inte du uppdatera lite mer?: Jovisst! intresset har varit jättedåligt och nu när jag håller på med bilteori och slutspurt för det hinner jag inte riktigt men jag försöker! :)

Hur många rosetter/priser har du hemma? :D : Jadu, det är många..minst 400 rosetter det är verkligen inte så att jag räknar för räkning har jag tappat för länge sen.. men det är kartonger många ligger i! vanliga priser har jag ingen större koll men det är några stycken.

lite planering

Det har inte blivit speciellt mycket tävlingar för mig nu i början av året vilket folk frågar hela tiden..
och det har dels vart för att jag har en galet ointresserad mamma för tillfället. inom några veckor kör jag upp för körkort och såfort jag får det åker jag iväg själv på tävlingar. så då blir det bra många fler! fälttävlans tävlingar planerad just nu är Baståsen och Dagstorp sen har Boxholm en mfl. tänkte jag ska iväg på så många som möjligt bara jag får mitt lilla körkort! :)

Bilder a la nilslund


bus efter häcken, tror han insåg sen att han absolut INTE ska hoppa över häcken..utan igenom, var lite för hög för att hoppa över med en grop efteråt. ;)





hela gänget!

hemma från stall nilslund

Har verkligen vart en toppen helg! har ju vart på fälttävlansläger hos mathias gustafsson. på lördagen var det sitsträning på hoppbanan. 4 hål för korta läder och bara stå i flera flera minuter inkl att hoppa hinder/studs. :) har sån träningsverk så det heter inte duga.
prisse skötte sig prima, men var lite väl ouppmärksam så vi höll på att gå omkull någon gång i en sväng och sisådär. men somsagt han skötte sig förövrigt! :)

Idag då var det dags för terrängbanan. så sjukt kul att hoppa på hans bana! finns så galet många olika hindertyper. några av dem var grav,pallisad,bank,vatten inkl ihopp och upphopp, jakttorn,låda,häck,stenmur,hus,soffa. och allt i en bana. prisse hade som vanligt inga problem över huvudtaget. sitter och bara väntar på att vi ska få formsvacka. men ännu har det inte blivit ngt. vilket jag är glad för :D

BILDER KOMMER IKVÄLL

Solen tog gaaalet mkt igår :)!!

img_0403 (MMS)

Solen tog gaaalet mkt igår :)!!


Stuteri future sport horses.

Stuteri som födit upp flertal fina fälttävlanshästar.
Future Sport Horses


tillbaka

sådär ska försöka fixa mobilblogg så blir det lättare att hålla uppdaterat! till helgen blir det mathias gustafsson läger i julita. blir jag,sofia carlsson & josefin andersson från laget :-)
har gått och införskaffat mig ordentliga terrängskydd också. ett par N.E.W. får se om dom är så bra som alla säger, men flertal proffs kan ju inte ha fel..




RSS 2.0