månday

hellu, sitter nu vid datorn i skolan efter en brandövning för första gången. kan ju inte säga att det är många som går på den här skolan. jag sitter och jobbar om arabiskt fullblod och dess framtid mm. efter skolan ska jag & sara med jackie till kvinnersta och träna terräng. sen hem och plugga lite svenska tror jag. åhh jag blir så irriterad. jag vill ha pengar nu känns det som. ser så mkt jag vill ha. (se bild)



pannband 229,-
joggingsko 500,-
mjukisbyxa teamsportia 200,-

Stora ekeby

nu är kl 08.21 och mamma väckte mig halv och sa att vi skulle till st ekeby kl 10.30. så vi ska snart dit för att starta en lb avd.b. & hoppas verkligen jag får en nolla annars vet ja inte vad jag gör för det finns verkligen inga tävlingar..igår var vi och kollade fälttävlan i segersjö. köpte rosa kingsland strumpor & ett par ascoola jacson ridhandskar. (sommar modell) & så blire skolskiten imorgon och ännu värre tis&ons när det är kärnämnen.
RESULTAT

kom till 6an där det var kombination. han slog i muren som var innan med bakhoven så jag vet inte om han fick ont eller så. men han vägra två ggr på kombinations hindret A & sen en gång på B. det konstig var att inte kändes halt. så ingen nolla direkt. nästa tävling blir fälttävlan den 5-6/9

segersjö med skolan



ska iväg nu efter lunch med np till segersjö & gå rundvandring på terrängbanan.

detta får vi av skolan bestämde vi idag


detta blir våra "arbetskläder" och som vi kan ha när vi gör ridprov för "betygssättning"

skoldagarna är snabba med malin hos oss

hej, skolan går så himmlans snabbt nu när vi går häst. det är så skönt & hela förmiddagen satt vi & tog fjollkort med dom nya bärbara datorerna som skolan fixat. haha så kuuuuuuul! sen åt vi lunch pannkakor med grädde & sylt som alla torsdagar med äpplejuice. sen skriva om fälttävlan & dess historia. ska snart ta en runda med lillan hon lär behöva det. sen vart jag lite sugen på att gå på shoppingkvällen på mberg men mamma hade inge pengar så jag får väll vänta med shoppande tills den 20 :(

igår,idag

var på mberg förut & skulle köpa en tröja men dt blev inte så. dom hade rea på veromoda så då fick det ist bli ett par ljusblåa jeansleggings. sen köpt jag med en stickad lite längre koffta till mamma. lillan varvi med till atg idag också & hon är helfrisk nu, så det var bara att sätta igång henne..

 leggingsen hade färgen ljusblå därav bilden.. ;D


RSS 2.0