250,- är mkt på studiebidrag

Hej! kan börja & säga att det gick jättebra för amanda & lillan igår! de gick nolla & fick en rosett :)
sen igår satt jag ganska självklart framför tvn för att se buffy & vampyrerna! sen står det i tidningen att det skulle hålla på idag också mellan 7.30 till 12.30 men gjorde de det? ne.  så de sissta avsnitten som är kvart (alltså 18,19,20,21,22 går måndag tisdag onsdag ist! & det tajmade skolan verkligen bra eftersom vi är lediga från mån till ons! gisses. tur ska man ha ibland! har suttit & kollat lite för nu känns det trisst för att i säsong 6 av buffy så är hon & spike kära i varann & det är dom inte i säsong 7. så den vill jag hällre se eftersom han är idolen ;D
ska iaf snart ut & rid med amanda! kl 15.00 tror jag vi bestämde! :) men men filmen får jag nog beställa nästa månad eftersom den kosta 250,- & jag har redan har gjort upp budgeten denna månad! så jag får hålla mig!

Tävling för Lillan

Idag ska Amanda & Lillan tävla sin andra tävling tsm. 60 & 70cm ska de hoppa! kommer med ev bilder & text senare under dagen.

 
Foto: Jag  På bilden: Amanda & Lillan 50cm

Buffy the vampire slayer!!



hur bäst som helst!
ioförsig har det hållit på sen i måndags men det är 22 avsnitt & dom är på 16 imorgon.
så kl 7.30 imorgon bitti är avsnitt 15 & 16.
& de andra 17 & 18 kl 15,45 på kanal tv400
sen är de sissta på lördagen! kolla det hur bra som helst!

nytt!







hej, beställde nyss ett pannband till prisse! känns inte riktigt rätt att gå & köpa ett riktigt swarovski för 999 eller 1200:- så 279:- duger för mig just nu & det blingar ju litegrann iaf :)

BESTÄLL NU INNAN 1 NOV & FRAKTEN ÄR GRATIS, EXP AVGIFT PÅ 49:- & MOMSEN INGÅR!
så det blev tot 279,- för mig!


she's the man!

hej! orkade inte sätta mig & skriva vad jag hade gjort igår så det blir mer idag. Jag vaknade 6.40 idag & satte mig & kolla tvn. så hästarna släppte jag ut halv åtta för jag var pigg & rastlös. sen ut & fixa allt i stallet för att sedan åka till natta en stund. så vid 10 tiden åkte jag till henne & vi gick en sväng med lellisen & sen var hon tvungen att duscha doggen så jag passa på att dammsuga hennes rum! hihi. sen kolla vi film ( She's the Man) min nya favvo! (rek) & sen var det dags för mig att åka hem! sen kl 14 var det dags för min hemlis som jag typ inte berättat för ngn utom amanda, att hälsa på Stall Wia! så där hade jag tänkt vara i 3år..Supermega bra ställe & 19 hästar varav 6 inakoderingar! så 13 hästar att rida varje dag! & allt löste sig med busstider & sånt så wii!


tryck på bilden & kolla deras hemsida!!

nytt!



Prisse fick ett nytt träns idag! Ett Hansbo Classic "diamond" acheen träns.
kostade 579:- men det var 50% :)

hm,

De nya TRETORN STÖVLARNA & ja, inga komentarer




Bilder på lillan & mig




från när jag red lillisen<3 & nu är jag fan inne på att du får hopp Lb sara.

lördag!

hej, har bilder från idag när jag red lillan. men lägger ut dom imorgon eftersom jag ska till kumla nu & äta mat :) har nog sovit 45% av idag! varit jättetrött. sen hitta jag ett annat spel på internet så sara, imorgon måste vi testa det! sen om du läser detta nathalie måste du ringa mig! vafan det är lika lätt att få tag i dig som att få ta i ngn på ATG vid lunchtid. aja bilder & sånt kommer imorgon ha en bra lördag! :)

fredag & snart höstlov!

hej, sitter & ritar på NP's plasch som vi ska göra. & det ritas bara skog & mark. haha! sara sitter just nu & får skäll av sandra på utv samtal! var där nyss & jag ska praoa på karlsdahl så får väll se hur det blir. hoppas på det bästa iaf. igår fick jag min stor fina div 2 rosett. kan visa bilder ikv kanske på bloggen. får se. sen ska vi äta lunch! hoppas på ngt riktigt gott! sen äre HÖSTLOV :D prisse mår iaf bra nu och krossåren har läkt ngt underligt bra! är skorpor mer nu & jättefina. men han får ju penselinspruta nu varje dag i 5dagar. aja, på fredag blire shoppa nytt snyggt pannband till prisse sen foder & en mysig grimma eftersom hans var nerblodad. seya


haha, kul i skolan!

heldag på karlslund

Idag var hela NP uppe på karlslund & meningen med det var att vi skulle visa vad vi kunnde i ett stall. från 08.00 till 12.00 var det mockning & fylla på mat till pollarna sen lunch kl 12 & jag fick pannkakor eftersom sandra åkte till falken & hämta mat! sen var det dags att rida, vi fick bara ta 2 hästar så det blev den 2v nya hästen Bianca som var ganska kraftigt bygg & petit fluer som var ganska ädel emot bianca. Sara & jag skulle rida samtidigt så självklart började vi bråka om vem som skulle ha petit fluer så det sluta med att vi fick köra sten sax påse & självklart vann sara! någon förvånad? - ne. Så iaf sur som jag var fick jag rida på kossan som jag tyckte men när vi hade ridit klart visade det sig att jag fick den bästa hästen! hon var pigg, lite som lillan & mkt framåt. medans saras var seg som en åsna! hahahahahaah. detta kan jag leva på länge! sen sluta vi halv 4 :)


Ole dole doff



vet att mång tkr att dessa Ch. Ow hjälmarna är fula. men jag gillar den guldiga!
sen har jag börjat gillat dom guldiga jacson stigbyglarna också.

Pris:

Charles owen hjälm 2999:-
Stigbyglar teknik Jacson 999:-
Swarowski pannband SVERIGE 999:-
Horsewear Ireland myströja 600:-


njut av det snygga pannbandet!

....


lunchdags snart

hej. sitter i skolan i sal 13 och har precis redovisat om kotledsinflamation. gick väll kanske inte riktigt som jag tänkt mig men. har snart lunch sen ska vi har prov på de flesta sjukdommarna en häst kan få. iaf de vanligaste. sen efter det ska vi prova våra saker som vi fick idag från hööks!!! :D
efter skolan ska vi ev först ut och hämta täcket jag köpte sen ska vi hämta amanda för hon ska komma & rida lillan. hade tänkt träna igenom La:1 sen på fältet också. sen måste vi väll fixa lite inför imorgon eftersom amanda ska tävla CR med lillan imorgon. hon ska starta 40,50cm. så jag kmr med bilder imorgon! hade bra !


najsbild med skolan datorweb haha!

RSS 2.0