Mål 2010 för mig & prisse obs!! (fälttävlans sm lag)

Årets mål med prisse. Varför det står frågetecken på vissa betyder eventuellt.
Newforest sm beror på skjus. Mountain horse på kval om jag hinner få mig & prisse överhuvud taget nolla i lb. (1m) & ponnyderbyt beroende på om mamma vill åka dit & hur prisse är just då.
Men dessa är de stora målen iår.








Nytt till garderoben!



jeans leggins cubus 179,-         (bild: jag & sanna i sommras.)

praktikdag och nu fredag!

Hej! Praktiken idag var superbra! red ut på anitas 3åring bizniz under förmiddagen i ca 1h eller mer med elin och ak. sen på eftermiddagen tog vi kort på zandos eller "bruno" som han också kallas. han är en riktig goding! ta en titt på wias hemsida www.stallwia.se (försäljnings stallet jag praktikar på) !


Zantos "Bruno" f.03 halvbl. 160cm

tror faktist ni också kommer gilla den?


så roligt ! :)

gud så kul. det blir bara fler & fler som läser min blogg vilket jag tycker är superkul! det blir bara fler & fler för varje vecka. från att ha vart i början ca 8 läsare/dag så är det runt 30 i snitt/dag. trodde inte det skulle gå så fort. ni får gärna skriva ner något som ni vill att jag ska skriva mer om!

adidas fleece


köpte denna igår fast i röd. kostade 280:- & det är den verkligen värd! ett tips nu i kylan..

vecka 4

hej, kom nyss hem från nathalie. läste igenom hennes frida tidningar. & dom är faktist rätt roliga att läsa. Någon som tycker dom är bra eller dåliga?


Följde med Sara hem efter skolan idag också för att varken mamma eller pappa uppfattade att dom skulle hämta mig. så ist för att få gå 1 mil hem åkte jag med sara hem. & för er som är trogna läsare ska jag & sara starta enbart Lc'n på Whs/Öfk's lokala/regionala hopp den 3 februari.
Fick även denna av sara ( TAAAAAAACCCCKK):


man luktar nästan som en sommardag efter att ha andvänt den. kostar 300:- ute i butik.

jeansridbyxor?

1.2.
3.


jag väljer nummer 2. Sunna Gersemi's (fd. Kyra K) jeansridbyxa 1695,- för helskodd.
De övriga är Kingsland's jenny & Mountain Horse's Jeanie. 1995.- & 899:-


söndag!


var på förmiddagen & hämtade en buffy episod som macke hade laddat ner åt mig. sen efter det ringde min syssling hanna så jag åkte dit & åkte längdskidor i 50 minuter. var helt svett. döjobbigt ! nu kl 15.00 kommer amanda så då ska vi ta en trudelutt med pollarna.
bilden är från förra året.

Tips till alla ryttare


Jacson ländtäcke  300:- www.grand-prix.se


Jacson stalltäck 579:- www.grand-prix.se

lamicell pro skydd. lite billigare än hampa & catago. 399:-/set www.lillhastenistav.se

Mark Todd stigbygel bra för dig med knäproblem. 410:- www.lillhastenistav.se


jacson hjälm 810:- www.lillhastenistav.se





Träning för prisse

Hej. la aldrig in ett inlägg igår för jag var fullt upptagen med hästarna och sånt sen var det både mumien & hajen på tvn så det var därför jag aldrig la in ngt. men idag har jag sovit till 10 (vilket är otroligt) sen kl 14.15 red jag för Lisa. träna bl på galopp fattning från bl. halt & skritt. sen tvärtom. nyss var vi och köpte present till katarina hon fyller idag så vi ska dit en sväng på släktenkalas. pratade med macke också & han var så snäll så han skulle ladda ner buffy åt mig :) imorgon vet jag inte vad som händer. men funderar på att ta ett fyspass själv.


bild: prisse i sommras. 09

torsdag

hej. har inte mycket att skriva idag. praktik red 2 pollar där sen hem & rida med amanda & nu sitter jag och ska se lite buffy. sen halv 8 ska jag se halv 8 hos mig (sjukt bra) sen ska vi till affären. det är väl det som hänt och händer idag.

five words or less. out-for-a-walk-biaaatch.

bilden kanske säger något om jonte?


samträna idag. lets goo


Nu blire inge vila mer..


Startar att träna fys nu igen efter jullovet. måste ju hålla sig i trim.
antar att det är någon som reagerar på push upsen men det beror på att jag har ont i en muskel i armen som blir påverkad vid pushupsen & inte vid något av dessa andra. blir ökning på allt, allt eftersom! börjar springa såfort snön försvunnit.

nu får det väll ändå bli varmt?


såhär är det..

Läget är såhär. att jag skulle kunna döda någon för att välja robert som huvudroll är inte riktigt rätt för min ego hälsa. varför inte trycka dit taylor istället? här är för snygg för att inte vara "bellas boyfriend".. detta gör att jag ger på en skala 1-5 så får New Moon en 2a. inge bra alls. men antar att det beror på att jag tycker mer om jacob än edward tyvärr.

new things

Hej! efter skolan var jag förbi gina & cubus. & vilken rea gina har! tipsar verkligen att ni ska ta er dit innan den slutar! här är lite smakprov..

Tröja Gina Tricot 99:-

Tröja Gina tricot 49:-


byxor med lite silkestyg. Cubus 179:-

min dröm gick precis..



K O M M E R    Ö P P N A    I    Ö R E B R O !!!!

VAD TYCKS OM DET? ;)


ikväll blir det..

New Moon med Lowe kl 21.00. enligt trailern verkar den hur bra som helst !!
ngn som har någon åsikt?


pappor är ibland snällast :)

 

fick 300 kronor av pappa idag för han hade några gamla "riks present kort" som han inte vill ha. vet bara inte riktigt vad jag ska köpa. något av detta blir det.

buffy the vampire slayer season 5 kostar 299.
tandsmycke kostar exakt 300.
eller ett ländtäcke 399 på stallstugan.

nya saker :)



idag fick prisse ännu ett nytt träns. var inne på maskintjänst & hittade detta pullarträns.
ett globus tanja. kosta 395kr. übersnyggt i verkligheten. vet att det bruna pannbandet ser lite o matchande ut. men det blir snyggt! var & betalade hoppsadel också på tillhäst. köpte även gummiplattor till ceacars bett så inte det håller på & far omkring så! :)

första praktikdagen efter jul

första dagen på praktiken idag! var jättekul att vara tillbaka. red bl dessa två snyggingar. & touch, anitas 3åring på 173. (finns ej med på ngn bild) red prisse när jag kom hem. hoppade snövallar och dressyra lite på ladugårdsbacken. var på till häst förut & köpte fårskinnsinlägg till skorna & nya vintervantar (jacson) som jag hade tidigare & som jag vet kommer gå sönder snart. imorgon praktik sen efterlängtad helg!

Laredo halvblod f.03 164cm

"Lussan" tysk imp f.03 164cm


hemma från skolan

är hemma idag. efter skolan igår åkte vi till farfar & ulla, satt en stund och läste min Sh uppgift om brott och straff sen somna jag där. sov en timma & när jag vakna var jag helt slut. vaknade idag med stans huvudvärk. så är hemma idag. ska läsa massa i ljudet av ditt hjärta (eqlipse boken) den är helt underbar! 5 toasts får den lätt av mig ;)

Fastnade framför tvn också (nyhetsmorgon) och där var det ämne "färga håret". Om man färgar sitt hår svart eller väldigt mörkt och man har ljust (blondt,mörk blondt.) i vanliga fall så finns det stor risk att man får allergier. det kan man inte tänka sig. vet inte varför för den biten var jag inte riktigt inne i. men man tycker att om man blonderar så är det ju också starka ämnen som kan framkalla allergier. hm.


Första skoldagen

Första skoldagen idag. det gick segt i morse måste jag säga. men men det gick. var ju häst lektioner idag så det gick finnemang. räknade ut prisses foderstat. han skulle ha 22L vatten 6,5kg Hö & 1,8KG Krafft vilket jag tror inte stämmer riktigt. när jag kom hem så stack jag ut & tog en sväng på prisse i snön sen satte jag mig och läste 35 sidor ur LJUDET AV DITT HJÄRTA. så himla bra bok! svär att de vuxna också tycker om den eftersom jag igentligen hatar att läsa böcker.



fick totalt:

Så länge vi båda andas - twilightbok
Ljudet av ditt hjärta - twilightbok
500:-
1000:-
100:- + paradis ask
Skidåknings pannband (fun wear)
kavajen av mamma
sadeln betald litegrann
(på bilden är KL tävlingströjan som jag köpte idag på rean för mina pengar.)
Sen kommer jag nog köpa Buffy säsong 5 också! :)

MIN FÖDELSEDAG IDAG !!

Hej alla. fyller som sagt 17 idag! superkul att logga in på facebook & se att 35 st kommenterat på min logg! och smsen jag fått. har världens bästa vänner och bekanta helt klart!

Utav mamma & pappa fick jag en globus clic som dom betalade 2000 på,jacson kavaj & 1000 kr som jag får köpa vad jag vill för. sen kommer släkten så jag lägger ut bilder imorgon på vad jag fick totalt!

& som sagt tack alla! inkl mina föräldrar!



 kommer troligtvis beställa dom här från henrikssons ridsport.



stor REA på ryttarstugan (Kingsland,Pikeur)


KL dunjacka 1999:-

KL vinterjacka silver 1025:-

KL ljusblå & rosa jackor höst/vinter 599:- Har aldrig sett den rosa. megaful om man frågar mig.

Dyon chaps 2000:- (ej rea) men jag tycker dom är ursnygga.
såg en tjej som hade sånna & dom är dösnygga i verkligheten tycker jag :)

9/1-10

Sitter & lyssnar lite once more with feelings låtar från buffy. men för övrigt idag har det mesta vart att handla inför imorgon för då fyller jag 17 :(. det är för gammalt. men vi har även beställt en wilma tårta som är så himla god. igår var vi hos amanda till typ kl 7 och gjorde upp hur mycket hon ska rida lillan i veckan och visst var jag tvungen att köra lite playstation. sen idag var jag tvungen att köpa frida tidningen. men den var inge bra tyckte iallafall inte jag. visst. något bra stog det väll men att dom tog ut 2010 års snyggaste killar var verkligen helt fel valt. 
skriver väll in ett inlägg imorgon om vad jag fått i födelsedags present 


poppis på räcket i trappen

Let's Dance

jag kan ju säga att jag är en trogen tittare. & kommer nog heja på elin kling & daniel da silva hela vägen.

Twilight böckerna



jag önskar mig helt klart eclipse & breaking dawn i födelsedags present :)


världens bästa födelsedagspresent!


Buffy is back!

En av det senaste årets mest tydliga trender i populärkulturen är vampyrtemat. Blodsugarna har tagit form i allt från True Blood och Twilight-serien till barnböcker och inte minst genom nya amerikanska tv-serien Vampire Diaries som hade premiär i USA igår.

 

Men en av de mest klassiska tv-serierna om vampyrer är Buffy The Vampire Slayer som fick en livstid på hela 7 säsonger för några år sedan. Serien blev snabbt kultförklarad och gjorde såväl skaparen och författaren, Joss Weadon, och seriens huvudperson, Sarah Michelle Gellar, till världskändisar. TV400 väljer nu att plocka fram den tidlösa serien som nu tar över staffetpinnen på eftermiddagarna efter Beverly Hills.
Buffy & co. ser du vardagar kl. 16.25 i TV400 (dubbelavsnitt). börjar troligen i februari


jag har längdskidor

Nu sitter jag här med blött hår inlindat i en minimal handuk. ska nämligen bort till täbygatan till a&b och bland annat visa mitt objektiv. red imorse och sen så har vi lånat hem en sadel som passar prisse. men går pappa med på att betala den? det är frågan. vi får se hur det blir. det är i alla fall en Globus Clic sadel. Sadeln på bilden har med att göra, för jag satt nämligen igår kväll & kollade på en ridsportbutiks sadlar. detta är en special sadel för fälttävlan som kostar 20 för mycket. (20.000 för er som inte fatta.) tycker den är något najs. märket är Tolga.

vi lånade även hem ett par längdåkningskidor idag från mina sysslingar. dom är jättesnygga & sköna pjäxer. dom är slaimgröna & svarta (vilket är det som gör dom snygga)   


Hoppträning för karin

Bilder från hoppträningen idag. det var minus 25. & mina fötter har precis slutat klia.
Jag älskar mitt objektiv för det går att ta kort inomhus!




måndag

Hej. kom nyss hem från Till Häst. köpte nya boots till Lillan eftersom alla hennes inte ser ut som boots längre. amanda kommer väll snart så vi ska rida en sväng men inte allt för hårt. Banhoppträning imorgon för karin s.
Var ju på kalas igår hos min syssling & fick också reda på att Gina Tricot på Mberg är fullt med vatten. det lät ju ganska coolt med tanke på rean. ska sova hos amanda sen och dom har ju playstation. så jag tänkte fjäska mig till lite spelande! blir inget inlägg förns imorgon. HEJDÅ  

Önskelista nr 2

 

Självklart vill jag ha hela BUFFY BOXEN. den kostar 1399,-
Sen en special utgåva med angel & spike som kostar 179:-
& sen självklart boken breaking dawn. (twilight) 109,- på CDON.COM

Önskelistan till födelsedagen. (Häst



vart lite av ett miniformat. men ni förstår säkert.

. Flexisoft MEMO
. Stigbyglar stötdämpande 
. Schabrak CATAGO
. Schabrak John Withaker stilrent
. Schabrak Schockemöhle
. Pioneer ridstövel (bruna)
. Kavaj Jacson Linn
. Förbygel
. JW tävlings luva Brun/Orange & Svart/orange
. Pannband Swarowski
. Sadel Gold Medal Victoria Carlebäck
. Boots silver/guld/lilablå med gliter
. Ridbyxor John Withaker färg vit.

2/1

Hej! vaknade vid 10 idag. en sensation eller nått! amanda kommer strax så vi ska ta oss en tur i snön. satt och fundera på vad vi har i snitt för snömänd på marken. i ånnaboda var det ½ meter snö. tänkte jag lägger in min önskelista inför min födelsedag lite senare.
 



bild från igår. vi var väldigt uppklädda inför en -10 ridtur.


Gott Nytt 2010! här kommer fyverkeri bilder

Här är ett litet collage från gårdagens fyverkeri, var i kumla & bl på torget! sen att jag fick köra på manuell & inte hade en aning om inställningar hör kanske till bilderna. därav lite suddigt hit & dit. Ska snart ut & rida både lillan & prisse. sen kl 14.15 på tv400 äre Världens kanske sämsta pojkvän ever. & sen är det bara att vänta tills kl är 18 & då är det Harry Potter & fången från askaban. det var ett tag sen jag såg den. Sen imorgon eller på lördag tänkte jag sätta ihop en önskelista inför min födelsedag. så håll koll ! :)



RSS 2.0